Me olemme täällä sinua varten.

Meidän arvomme

Arvot Oulu Toimintaterapia
Me välitämme
sinusta.

Me välitämme sinusta ja lähipiiristäsi. Et jää yksin pienenkään asian kanssa.

Arvot Oulu Toimintaterapia
Me välitämme työkavereistamme.

Me olemme tiimi ja jokaisen jäsenen hyvinvointi on tärkeää.

Arvot Oulu Toimintaterapia
Me välitämme luonnosta.

Me teemme osamme, jotta luonto ja sen monimuotoisuus säilyisi myös jälkipolville.

Meidän tarinamme

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yrittäjä ja viisi toimintaterapeuttia. Toiminta sai alkunsa vuonna 1993. Matkan varrella yritysmuoto on muuttunut ja työntekijöitä on tullut lisää.

Nyt tavoitteena on pysyä tiiviinä tiiminä, eikä kasvua tavoitella kasvun takia.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on hieno, mutta sitäkin tärkeämpi sana. Yksikään yritys ei toimi yksin erillään muista, eikä tule toimeen ilman ihmisiään.

Vastuullinen yrityskulttuuri luo pohjan kaikelle toiminnalle. Siihen sisältyy vastuu omista terapeuteistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä ovat yritykselle ensiarvoisen tärkeitä.

Meillä pidetään työntekijöistä huolta. Se tapahtuu tarjoamalla kaikille vakituisille työntekijöilleen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työterveyshammashuollon, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä virkistyspäivät. Lisäksi pieni tiimimme kokoontuu myös työajalla kehittämään työyhteisön työhyvinvointia.

Otamme vastuuta myös toimintaterapia-alan kehittämisestä. Teemme oppilaitosyhteistyötä säännöllisesti ja meillä on vuosittain toimintaterapia-alan opiskelijoita työharjoittelussa sekä SI-terapiaopiskelijoita. Tähän mennessä Toitiimillä on ollut 11 innokasta SI-opiskelijaa.

Haluamme kantaa kortemme kekoon myös luonnon puolesta. Ympäristövastuullisuuteen liittyviä konkreettisia toimia ovat muun muassa seuraavat:

  • Käyttämämme sähkö on 100 %  uusiutuvaa energiaa. 
  • Kierrätys on mottomme! 
  • Pyrimme mahdollisimman vähäiseen paperin käyttöön! 
  • Suosimme Suomessa valmistettuja terapiavälineitä ja pyrimme tässäkin huomioimaan kierrätyksen.
  • Ruokaryhmissä suosimme lähiruokaa.
  • Tuemme suomalaista eläinsuojelutyötä.

Lisäksi tuomme vuosittain yhdistystä. joka edesauttaa lasten ja perheiden hyvinvointia. Valitsemme sopivan yhdistyksen yhdessä ja vuonna 2021 tuimme Mannerheimin lastensuojeluliiton työtä kuukausilahjoittajana.

Ota yhteyttä!

Lähetä meille rohkeasti viestiä. Kysyminen auttaa aina ja pystymme vähintäänkin ohjaamaan sinut oikean tiedon äärelle. Viesteihisi vastaa yrittäjämme Ritva.

Katso työntekijöiden yhteystiedot
Jes, mahtavaa! Viestisi lähti mallikkaasti matkaan.
Huups... Jokin meni päin honkia. Voisitko vielä kokeilla uudestaan.