Nuorten Toimintaterapia

Lue LisääOta Yhteyttä

Nuorten toimintaterapia

Nuorten toimintaterapia toteutuu usein nuoren omassa elinympäristössä, kuten kotona tai asumisyksikössä, jotta harjoitellut asiat siirtyvät omaan arkeen. Terapia voi toteutua myös vastaanotolla, jos halutaan käsitellä henkilökohtaisia asioita luottamuksellisesti.

Usein nuoren toimintaterapiatarpeen taustalla on esimerkiksi oppimisvaikeuksia, mielenterveyden haasteita, sosiaalisten tilanteiden pelkoa tai vaikeuksia toimia ryhmässä.

Toimintaterapiamenetelmät valitaan aina nuoren mielenkiinnon ja tavoitteiden mukaisesti, nuoren vahvuudet huomioiden. Terapian tavoitteena voi olla esimerkiksi päivä- tai viikkorytmin laatiminen, ajankäytön tehostuminen, sosiaalisten ja arjen muiden tilanteiden harjoitteleminen tai mukavan harrastuksen löytyminen. 

Toimintaterapialla tuetaan nuorta ja koko perhettä niin, että nuorella olisi mahdollisimman hyvät edellytykset selviytyä arjesta omatoimisesti. Tavoitteena on, että nuori saavuttaisi terapian tuella oman taitotasonsa mukaiset valmiudet ja taidot.

Nuorten toimintaterapia voi toteutua yksilö-, pari- tai ryhmäterapiana.

Ota Yhteyttä
Nuorten ToimintaterapiaNuorten Toimintaterapia

Usein kysyttyä

No items found.
Jäikö jokin kysymys vastaamatta?

Meidän tiimi

Tiimimme on pieni, mutta pippurinen. Joukkoomme mahtuu monen asian osaajaa ja yhdessä autamme sinua ja perhettäsi.

Janika Jylhänlahti
Janika Jylhänlahti
Toimintaterapeutti
Ritva Suutari-Lauronen
Ritva Suutari-Lauronen
Toimintaterapeutti, yrittäjä
Lue lisää meidän tiimistä

Ota yhteyttä!

Lähetä meille rohkeasti viestiä. Kysyminen auttaa aina ja pystymme vähintäänkin ohjaamaan sinut oikean tiedon äärelle. Viesteihisi vastaa yrittäjämme Ritva.

Katso työntekijöiden yhteystiedot
Jes, mahtavaa! Viestisi lähti mallikkaasti matkaan.
Huups... Jokin meni päin honkia. Voisitko vielä kokeilla uudestaan.