Terapiaprosessi

Eli miten homma etenee.

Tästä se lähteeOta yhteyttä

"Moikka, minä olen teidän toimintaterapeutti"

Terapeutti on sinuun yhteydessä viimeistään kahden viikon sisällä siitä, kun maksusitoumus terapiaan on saapunut palveluntuottajalle/yritykselle, jolloin sovitaan terapian aloitusajankohta.

toimintaterapia prosessi

Ensimmäinen tapaaminen

toimintaterapia prosessi
Ensimmäisellä terapiakerralla kartoitetaan asiakkaan arjen toimintoja ja niissä suoriutumista, sovitaan terapian toteutuksesta ja muista käytännön asioista sekä keskustellaan alustavasti terapian tavoitteista.

Terapian toteutus

Terapia voi toteutua toimitiloissa, päiväkodilla, koulussa, kotona tai muussa asiakkaan elinympäristössä keskimäärin kerran viikossa.

Terapiasuhteen pituus vaihtelee riippuen maksajatahosta.

toimintaterapia prosessi

Kohti toimivampaa arkea

toimintaterapia prosessi

Terapiaprosessiin sisältyy alkuarviointi, terapian toteutus ja loppuarviointi sekä jatkuvaa arviointia koko terapiaprosessin ajan. Loppuarvioinnin jälkeen terapeutti kirjoittaa palautteen terapiasta, mikä toimitetaan asiakkaalle, terapian kustantajalle ja asiakkaan hoidosta vastaavalle taholle (esimerkiksi kunta, erikoissairaanhoito, kehitysvammahuolto).

Ota yhteyttä!

Lähetä meille rohkeasti viestiä. Kysyminen auttaa aina ja pystymme vähintäänkin ohjaamaan sinut oikean tiedon äärelle. Viesteihisi vastaa yrittäjämme Ritva.

Katso työntekijöiden yhteystiedot
Jes, mahtavaa! Viestisi lähti mallikkaasti matkaan.
Huups... Jokin meni päin honkia. Voisitko vielä kokeilla uudestaan.